Panularan

Panularan

Sinau Apa Apa Lan Apa Ora Kanggo Panularan

Hot

Friday, January 5, 2018

Sinau Apa Apa Lan Apa Ora Kanggo Panularan

January 05, 2018 1

Travel punika hobi gedhe. Sampeyan bisa pindhah menyang ngendi waé. Sampeyan bakal nemokake soko anyar lan menarik. Artikel iki bakal mbantu sampeyan ngupayakake cara nikmati bug travel.

Sawise milih panggonan, wenehana sinau babagan liyane babagan panggonan sampeyan lelungan. Tuku peta kutha utawa wilayah sing layak kanggo sampeyan, lan entuk wektu kanggo nemokake museum, lingkungan, lan wisata. Ngelingake sawetara bukti bab ngendi sing bakal ngunjungi bakal nggawe navigasi luwih gampang yen sampeyan wis ana.

Nggawe dhaptar apa sing dikemas. Sampeyan kudu miwiti nggawe dhaptar perkara sing diwenehake sawetara dina utawa minggu sadurunge. Iki luwih bisa mbantu yen sampeyan lagi sibuk, lan bakal nyegah sampeyan lali babagan utawa kalebu barang sing ora perlu.

Dadi manawa arep nggawa bukti yen sampeyan wis duwe vaksinasi yen sampeyan lelungan menyang negara sing mbutuhake. Iki penting informasi sing dibutuhake kanggo ngetik lan ninggalake akeh negara, nanging mbudidaya uga bisa dibutuhake kanggo lelungan menyang kutha-kutha beda ing negara. Tanpa sertifikat, ora ana cara kanggo mbuktekake marang panguwasa yen sampeyan wis divaksinasi, lan sampeyan bisa dikarantina.

Ana sawetara penjahat ing kutha-kutha manca sing ngaku dadi perwira polisi, supaya ati-ati. Aja menehi wong asli paspor sampeyan; sampeyan ora bakal bisa ndeleng maneh. Yen wong ngandhani sampeyan kudu ngunjungi kantor, banjur lumaku ana ing kono. Supaya tetep aman, ora tau numpak mobil karo wong sing ora ngerti.

Nalika mabur, aja nganggep yen maskapai bakal cenderung kanggo saben kabutuhan, sanajan ing penerbangan panjang. Amarga cutbacks, akeh maskapai ora menehi bantal, selimut utawa headphone, supaya nggawa sampeyan dhewe yen sampeyan bakal nggunakake. Aja lali kanggo ngemas cemilan sawetara kanggo mesthekake yen sampeyan duwe sawetara pangan sing sampeyan seneng nalika penerbangan.

Riset minangka akeh sing bisa sadurunge sampeyan maca apa-apa. Deleng situs web sing beda karo review babagan panggonan sing sampeyan pengin lelungan menyang. Takon marang wong liya sing wis lelungan ing kono. Nalika sampeyan nindakake riset iki, sampeyan bakal luwih siap lan ngerti apa sing kudu dilakoni nalika njupuk.

Priksa boy bell lan omah nalika manggon ing panggonan kang becik. Sampeyan ora kudu ngeculake, senadyan, mung dhuwit prasaja saben tas lan ora luwih saka limang dolar saben dina kanggo pengurus omah cukup cukup. Sampeyan bakal nemokake yen prasaja iki bakal nyediakake sakabehe sing luwih apik, lan wong-wong sing kerja ana bakal metu saka cara sing arep sampeyan.

Priksa manawa sampeyan pengin visa nalika lelungan menyang county manca. Kadhangkala roda birokrasi alon-alon, supaya ngidini akeh wektu kanggo negara tuan rumah kanggo proses dokumen visa. Elinga yen sampeyan ora bisa mlebu sawetara negara tanpa visa sing sah.

Awis ing panganggo bantu sadurunge pameran utawa panedhaan. Sanadyan manawa panggonan sing paling akeh nampi pamriksa, wong-wong mau bisa dadi angel. Yen sampeyan nggunakake kertu kasebut, bisa uga sampeyan bakal entuk pensiun, supaya nyoba nggolek dhuwit lokal sadurunge mbuwang apa-apa.

Saran liyane penting kanggo mesthekake yen sampeyan njupuk tarif sing ditawarake kanggo warga saka lokasi sing sampeyan tindakake. Ing pirang-pirang kasus, tarif bakal ditarik nalika sampeyan ngerti sampeyan lelungan lan tambah bisa substansial. Kathah hotel ngidini tiyang-tiyang lokal gadhah penawaran khusus kangge ngisi kamar. Yen ana wong sing ngerti ing kutha sampeyan bakal ngunjungi, ndeleng yen sampeyan bisa takon babagan diskon. Iki bisa ngirit dhuwit sampeyan.

Coba gunakake macem-macem transportasi. Sistem bus ora kaya saiki. Padha duwe tawaran apik lan biasane resik. Uga, akeh sing duwe fasilitas kaya Wi-Fi lan outlet sing bisa digunakake kanggo plug ing electronics. Sawetara perusahaan nawakake tawaran paket, nggawe lelungan gampang banget.

Kadhangkala lokasi wisata sing paling apik ana ing pojok. Ana akeh perkara sing kudu dilakoni ing negara utawa kutha sampeyan dhewe. Iki bakal nulung ekonomi lokal lan nyimpen dhuwit kanthi bebarengan. Sampeyan bisa nyenengake nemokake papan sing ora sampeyan kenal.

Nalika lelungan menyang negara liya, kemasan banyu kemasan. Sebagéan gedhé banyu ngombé ing negara liya ora diresiki lan nimbulaké penyakit sing béda-béda. Gunakake banyu botol nalika sampeyan nyikat untu. Sampeyan bisa lara amarga nggunakake banyu nalika nyikat untu.

Yen lelungan ing luar negeri, nulis sawetara kertu sing kalebu larangan diet ing basa sing dipengini dening warga lokal ing negara tujuan sampeyan. Yen sampeyan vegetarian, tip iki bisa digunakake supaya server ngerti apa sampeyan bisa mangan. Kertu bakal luwih apik yen sampeyan bakal nduweni pengalaman panedhaan sing nyenengake nalika sampeyan lunga.

Tip kaya akeh sing bisa sampeyan kuwat. Menehi steward tip $ 20 nalika wektu teka kanggo sampeyan kapal ing kapal. Sampeyan bisa uga duwe staf sing padha nunggu ing lelungan, supaya kamurahan banget bakal njamin layanan lan layanan sing luwih apik.

Sadurunge lelungan, kabeh dokumen penting kudu disalin. Uga, manawa salinan kasebut dijaga kanthi kapisah saka asline. Uga, duwe wong sing ngerti sampeyan uga nyimpen salinan. Iki mbantu yen kabeh salinan ing kepemilikan sampeyan ilang.

Aja dadi nyenyet karo wektu sampeyan ing dalan, luwih-luwih yen ana wong sing perlu ditarik supaya bisa menyang kamar tenggorokan. Tambahan 5 utawa 10 menit ora bakal ngrusak rencana utawa ngrusak trip sampeyan. Iki bakal ndadekake para wisatawan sing seneng lan seneng.

Minangka kasebut sadurunge, lelungan minangka hobi apik lan semangat kanggo akeh. Ana macem-macem panggonan sing bisa sampeyan tindakake. Saben wektu sampeyan lelungan, sampeyan bakal nemu bab-bab sing anyar. Tindakake tips sing disedhiyakake kanggo seneng-seneng, lelungan tanpa daya.
Read More